ОТБОР НА XIV КРЪГ

ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ

ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ завършиха турнира доста по-успешно отколкото го започнаха - с победа над прекия конкурент за оцеляване Улица "Сезам".


В мача на истината, "Нацо", "Бистрона" и компания показаха качества, характер и най-вече желание да се откъснат от последното място. Точно това желание позволи на ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ да обърнат мача и да продължат да вярват в победата в моментите, в които тя привидно им се изплъзваше.


Всички тези морално-волеви качества им позволиха да вземат трите точки и да бъдат избрани за отбор на последния 14-ти кръг. Напълно заслужено с оглед показаното на зеления килим.

ОТБОР НА XIII КРЪГ

АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ

В може би най-важния им мач за сезона, "застрахователите" показаха, че не бива да бъдат отписвани прекалено лесно и рано.

 

В мач, който в никакъв случай не трябваше да губят, момчетата от Алианц България показаха много добра и компактна игра срещу пряк конкурент за оцеляване в лицето на Улица "Сезам" и взеха своето в срещата.

 

Със спечелените три точки, "застрахователите" задминаха прекия си конкурент за деня с една точка и се отлепиха от дъното.

 

Глътка въздух в края на турнира, който обещава доста интересни развръзки във финалните си мачове.

ОТБОР НА XII КРЪГ

МАЛКИ СТРАСТИ

Футболистите на МАЛКИ СТРАСТИ изнесоха истинска футболна лекция в мача им от 12-ти кръг на GOLDEN FOOTBALL LEAGUE.

 

Цели 14 отбелязани гола, 0 допуснати и една дузина голови положения пред вратата на Улица "Сезам", които в този мач бяха надиграни от А до Я и по всички показатели от противниците им.

 

МАЛКИ СТРАСТИ показаха в тази среща как се играе с лекота, как се играе бърз, техничен и модерен футбол.

 

След спектакъла, който изнесоха, ще е престъпно от наша страна да не ги обявим за отбор на изминалия 12-ти кръг. Втори подобен приз за тях от началото на сезона, но може би не и последен...всичко си зависи само и единствено от тях самите.

ОТБОР НА XI КРЪГ

MLADOST TIGERS

Момчетата от MLADOST TIGERS си извоюваха приза за отбор на кръга след много сърцата и всеотдайна игра.

 

В дербито на 11-ти кръг срещу Улица "Сезам", "тигрите" от Младост показаха, че се стремят към челната тройка и се приближиха само на три точки от третия във временното класиране - отборът на Интернационал.

 

Водени от техничаря Цецо Цветанов "Министъра" и двигателя Константин Граматиков, "тигрите" показаха надъхана, здрава и добра игра и грабнаха трите точки в мача на истината.

 

Всичко това ни дава основание да ги определим с право за отбор на 11-ти кръг.

ОТБОР НА X КРЪГ

ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ

Да, те го направиха! Момчетата от ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ записаха първа победа в турнира срещу прекия конкурент за оцеляване Алианц България.

 

В мача на истината ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ спечелиха след убедителна и красива игра.

 

Без никакво съмнение Вели Бабански и компания изиграха най-силния си мач от началото на сезона, а новосформираното им нападателно дуо Руков-Марков е способно да накаже всеки един съперник. Двамата, подпомагани активно от константата Велизарий Бабански, бяха неудържими в съботния следобед и създадоха страшно много неприятности за "застрахователите".

 

Всичко това ни накара да им отредим напълно заслужено приза за отбор на кръга. Първо подобно отличие! Пожелаваме им сърдечно да не е последното.

ОТБОР НА IX КРЪГ

ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Отборът на ИНТЕРНАЦИОНАЛ показа характер и качества, за да обърне коравия тим на Улица "Сезам".

 

Благодарение на своя колективен дух и лидера си Мариан Ангелов, "Интеристите" показаха, че човек не бива никога да ги отписва. След трудно първо полувреме, в което бяха надиграни от "уличните босове", Павел Стаменков и компания се съвзеха, за да покажат съвсем различно лице през втората част.

 

Ето и защо си заслужиха избора за отбор на изминалия IX кръг.

ОТБОР НА VIII КРЪГ

УЛИЦА "СЕЗАМ"

Независимо, че загубиха първия им мач от турнира, T TEAM си заслужиха адмирации и аплодисменти с дръзката и качествена игра срещу големия фаворит Пломари Антилопите. 

 

За големия им дебют в турнира, след като наследиха мърдите от ANONYMOUS FC, T TEAM показаха сериозни футболни достойнства, които би трябвало да им позволят бързо да се изкачат в класирането.

 

През първото полувреме на мача им срещу Антилопите, Тео Баев и компания поизпотиха доста противника си и се наложи ПА да изчакат второто полувреме, за да дръпнат в резултата.

 

Въпреки загубата, стартът на T TEAM в турнира бе успешен и е време "полицаите" да затвърдят добрите впечатления още тази сряда в дербито срещу Интернационал.

ОТБОР НА VII КРЪГ

АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ

Отоборът на Алианц България напомни за себе си в точния момент срещу един от големите фаворити Малки Страсти.

 

Добре организиран, сплотен, с един ОГРОМЕН Цветан Йорданов на вратата и воден от вездесъщия техничар Ерик Христов, този състав на Алианц може да затрудни всеки един противник в турнира.

 

Пожелаваме им да продължават в същия дух.

ОТБОР НА VI КРЪГ

ПЛОМАРИ АНТИЛОПИТЕ

След само един изигран мач от VI кръг и убедителната победа на Антилопите, няма как да не ги изберем за отбор на кръга.

 

Те си го заслужиха с добра игра.

 

Единственото, за което можем са съжаляваме е, че останалите два мача не се изиграха и липсваше по-голяма конкуренция.

ОТБОР НА V КРЪГ

АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ

АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ си го върнаха!


В отложения 5-ти кръг, Сашо Попангелов и компания победиха Преследвачите, които само няколко седмици по-рано им бяха дали истински футболен урок.


Но този път ролите се размениха и АЛИАНЦ взе много важни три точки, печелейки дербито на кръга.


Ето и защо "застрахователите" са избрани за отбор на кръга.

ОТБОР НА IV КРЪГ

ПЛОМАРИ АНТИЛОПИТЕ

Антилопите бяха наистина неудържими в неделния следобед и вкараха цели 20 гола във вратата на Алианц България.

 

В редиците на Пломари Антилопите личат имената на много класни играчи като Александър Христов, Христо Стамболийски, Кирил Димитров (не беше на терена срещу Алианц), Николай Райчев ... абе изобщо целият отбор си е доста класен и това си личи във всеки един кръг от началото на турнира. Просто през изминалия такъв, Антилопите превключиха на 3G скорост, а тепърва има време и за 4G.

ОТБОР НА III КРЪГ

МАЛКИ СТРАСТИ

Отборът на Малки Страсти започна мача си срещу Anonymous FC ужасяващо, за да го завърши подобаващо.

 

Страхотен обрат за Веселин Таркаланов и компания, които само след 6 минути игра падаха с 3 - 0 от "розовите".

 

В крайна сметка обаче с характер, воля, борба и мъжка игра, Малки Страсти успя да обърне мача и да вземе трите точки в дербито на III кръг, с което и подсказа, че несъмнено ще се бори за титлата.

 

Тепърва предстоят сериозните предизвикателства пред тима и не бива да се правят генерални изводи, но този мач ни убеди във волевите качества на отбора. А те също са част от един шампионски поход. Дали този на Малки Страсти ще е такъв ще разберем съвсем скоро.  

ОТБОР НА II КРЪГ

ИНТЕРНАЦИОНАЛ

Напълно заслужено тимът на ИНТЕРНАЦИОНАЛ обира овациите след изиграването на втори кръг.  

 

Илия Илиев и компания изиграха силен мач слещу ПРЕСЛЕДВАЧИТЕ и ги победиха с категоричното 16 - 3.

 

Вярно е, че играха цяло едно полувреме с човек повече, което улесни задачата им. И въпреки това си заслужиха приза със сериозна игра, себераздаване и много мотивирани действия.

 

Други отбори биха подценили мача, след като излизат на терена с числено предимство, но не и ИНТЕРНАЦИОНАЛ.

 

Така, без много шум, ИНТЕРНАЦИОНАЛ излиза на втора позиция с три точки и е съвсем близо до лидера, отборът на първи кръг ANONYMOUS FC.

ОТБОР НА I КРЪГ

ANONYMOUS FC

Момчетата от ANONYMOUS FC оставиха много добри впечатления с изявите си на старта на турнира и напълно заслужено са избрани за отбор на кръга. 

 

Бандата на Станислав Томов спечели убедително дебютната си среща от турнира срещу Преследвачите и зарадва наблюдателите с качествен и комбинативен футбол. И наистина в редиците на "розовите" личат качествени и технични футболисти, които играят с фантазия и настроение.

 

Дали пък точно ANONYMOUS FC не е скритият фаворит за титлата? Прекалено рано е за такива прогнози и само времето ще покаже докъде ще стигнат момчетата от Люлин. Но едно е сигурно, стартът им беше повече от ударен.