SPORT MLADOST CHANNEL

Александър Чантов (Инграм Майкро) - "Играч на месец ноември"

Михаел Георгиев (Три Сигми) - "Играч на месец октомври"

Първа победа за сезона на СпортМладост.ком и един много голям Мартин Цветков на вратата на "теренаджиите". Без него нещата щяха да бъдат съвсем различни, но както се знае добрият вратар е половин отбор. 

"Непобедимите" продължават да бъдат такива след успеха с 11-4 срещу Куикдокс в 11-ти кръг.

За Николай Стоилов и компания няма прошка и това си проличава във всяка една среща на тима. Така стана и срещу "Бързаците".

Предлагаме ви кратък откъс от мача.

Карфур продължава убедителното си представяне от началото на сезона след победа в 11-ти кръг с 5-2 срещу ПАО'13. 

Отборът на Куикдокс е в подем и го доказа срещу Лопе Де Вега в мач от 10-ти кръг. "Бързаците" победиха с 5-2 и вече имат 10 точки в актива си.

Дебютът на СпортМладост в първенството не беше от най-леките. Тимът се изправи срещу Оупън Код и загуби с 11:5. Предлагаме ви откъс от мача от 9-ти кръг.

Първият епизод на "After game" е налице. С повече хумор и нестандартност, тази емисия има за цел да представи мачовете под един по-различен ъгъл и да внесе настроение сред феновете.

Откъс от мача Лопе Де Вега 2 : 11 Котън Клъб. Среща от 8-ми кръг на АПМШ 2013/2014.

Профис не допусна втора поредна загуба в първенството и спечели дербито на седми кръг срещу Скорпион Шипинг с 8:5. Ето и репортаж от срещата.

Първата голяма изненада за този сезон е факт. Тя дойде в шести кръг след успеха на Унивег с 5:3 срещу фаворита Профис.

Три Сигми спечели голямото дерби на 6-ти кръг като победи пряк конкурент в лицето на Скорпион Шипинг. Предлагаме ви 4-минутен репортаж от мача.

Карфур продължава победната си серия. Този път Веско Христев и компания взеха скалпа на Лопе Де Вега.

Машината за победи Опенкод пожъна пореден успех. Този път жертва на Сашо Терзиев и компания стана тимът на Александър Логистикс. Крайният резултат е красноречив - Опенкод 20 : 2 Александър Логистикс.

След победата над Карфур, Опенкод взе още едно дерби. Става въпрос за мача им срещу Котън Клъб и победата с 5 : 4. Ето и откъс от срещата.

Представяме ви репортаж от дербито на трети кръг между съставите на Карфур и Опенкод, завършило с успех на съотборниците на Димитър Пулев.