НАЙ-ДОБЪР ИГРАЧ НА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ

Цветослав Зарев от отбора на Профис

е награден от АПМШ за играч на месец Септември.

 

Техничен, бърз, нестандартен и много силен в центъра на терена, той е един от най-добрите играчи в шампионата и е с основна роля за страхотното представяне на отбора си до момента.

 

Личната му статистика е следната: 3 изиграни мача за Септември, 6 отбелязани гола, 1 път е попадал в идеалния отбор на кръга.

НАЙ-ДОБЪР ИГРАЧ НА МЕСЕЦ ОКТОМВРИ

Михаел Георгиев от отбора на Три Сигми е повече от логичен избор за най-добър играч на месец октомври, имайки в предвид изявите му на зеления килим през месеца.

 

Мишо е добре познато име в нашия шампионат, което всява респект и страх у съперника.

 

Безспорно играчът на Три Сигми е един от най-стойностните състезатели в АПМШ и това му отличие го доказва за пореден път.

НАЙ-ДОБЪР ИГРАЧ НА МЕСЕЦ НОЕМВРИ

Да наблюдаваш Александър Чантов от състава на Инграм Майкро е истинско удоволствие. Бързина, борбеност, техника, хубав и отсечен удар, голов нюх и спортсменство събрани на едно.

 

През целия месец ноември Алекс направи страхотни мачове, в които ни убеди, че си заслужава напълно приза за най-добър играч на месеца.

 

Внимавайте с този футболист, защото той със сигурност ще се намеси в борбата за футболните оскари в края на сезона.

 

До тогава Александър Чантов е обещал да продължава да ни радва с красиви изпълнения.

НАЙ-ДОБЪР ИГРАЧ НА МЕСЕЦ МАРТ

Определенията и суперлативите за Милен Влахов от тима на Скорпион Шипинг валят особено в последно време.

 

Ако опитаме да направим един микс от всички коментари, то бихме могли да определим по следния начин головата машина на скорпионите : Бърз, техничен и хитър като лисица в наказателното поле на своя противник :))) Милен Влахов е голмайстор с 84 гола, а за месец Март има цели 22 гола за 5 мача...

 

Попадал е два пъти в идеалния отбор на кръга и два пъти е избиран за играч на деня.

 

Смятам, че вече сами се убедихте в правотата на избора ни.

НАЙ-ДОБЪР МЕНИДЖЪР НА МЕСЕЦ МАРТ

"Ел Президенте", "Ел Команданте", Сезар Луис Меноти или просто и най-добре Олег Кацаров.

 

Каквото и да се каже за Олег ще бъде малко, имайки в предвид неговото постоянство и умелото му ръководене на мачовете на своя тим.

 

В началото на вратата на скорпионите при първото им участие преди два сезона, Олег вече действа край тъч линията с вещина, рутина и опит.

 

Неслучайно Скорпион Шипинг играе толкова добре през този сезон. Милен Влахов и компания + Олег Кацаров = красив футбол и опасност за противника. Уравнението е толкова просто, колкото и ефикасно.

 

Няма как такава комбинация да не бъде отличена.